modPris

er perfekt for dig, som vægter forudsigelighed og ingen pris på el. modPris er en unik mulighed for dig, der gerne vil sikre ingen kWh pris over de næste 6 måneder. modPris er et introprodukt fra Modstrøm, hvor du efter de seks måneder overgår til vores Grundprodukt.

er perfekt for dig, der har et højt strømforbrug og som gerne vil have en lav elregning. Med Fastintro betaler du en fast lav pris på 12,50 øre for selve strømmen, samt et lavt abonnement de første seks måneder.

er for dig, som gerne vil købe el til indkøbspris (spotpris). Der er ingen binding og efter fire måneder overgår du til Modstrøms Grundprodukt.

er for dig, som gerne vil købe el til indkøbspris (spotpris). Der er 6 måneders binding og herefter overgår du til Modstrøms Grundprodukt.

er for dig, som gerne vil købe strøm til en fast, lav pris. Der er 6 måneders binding og herefter overgår du til Modstrøms Grundprodukt.

er for dig, som gerne vil købe strøm til en fast, lav pris. Der er 6 måneders binding og herefter overgår du til Modstrøms Grundprodukt.

er for dig, som gerne vil købe strøm til en fast, lav pris. Der er 6 måneders binding og herefter overgår du til Modstrøms Grundprodukt.

Det koster intet i oprettelse, og Modstrøm håndterer alt det administrative ifm. flytning fra dit tidligere elselskab.

Efter formularen er indsendt, vil du modtage en ordrebekræftelse inden for én arbejdsdag.

De kunder, vi har hjulpet med energiforbedring, sparede i gennemsnit 9.366 kWh i 2017. Vi vil gerne skabe værdi for både din virksomhed, os og klimaet. Modstrøm er nemlig meget mere end en energileverandør. Vi bestræber os på at skabe vedvarende besparelser sammen med dig. Derfor tilbyder vi kunder Sparegaranti på de energiforbedrende projekter, som vi sammen gennemfører.

Vi tilmelder dig automatisk betaling, når vi opretter dig som kunde og beder derfor om dine betalingsoplysninger.

KUNDEOPLYSNINGER

For at Modstrøm kan oprette dig med det ønskede produkt, skal vi bede sig udfylde nedenstående oplysninger.

CPR-NUMMER (10 CIFRE)
CVR-NUMMER (8 CIFRE)
KUNDENAVN
FIRMANAVN
ALTERNATIV KONTAKTPERSON
KONTAKTPERSON
ADRESSE
TELEFON
EMAIL
BEKRÆFT EMAIL
Har du flere elmålere på adressen, eller ønsker du at tilføje flere adresser til din aftale, bedes du kontakte Modstrøms Kundeservice på kundeservice@modstroem.dk med de relevante informationer, efter du har udfyldt og sendt formularen.
ER DU LIGE FLYTTET IND?
Ja, jeg er ikke registreret på adressen endnu
Nej, jeg er allerede registreret på adressen
VILKÅR OG BETINGELSER
Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her. Du giver samtykke til, at Modstrøm må kontakte dig, og du får efterfølgende en mail, der bekræfter, at du skifter elselskab til Modstrøm med 14 dages fortrydelsesret. Vi gør opmærksom på, at den valgte tilflytningsdato er bindende.
Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her. Du giver samtykke til, at Modstrøm må kontakte dig, og du får efterfølgende en mail, der bekræfter, at du skifter elselskab til Modstrøm. Vi gør opmærksom på, at den valgte tilflytningsdato er bindende
LÆS MERE
BETALINGSOPLYSNINGER
For at Modstrøm kan oprette dig med det ønskede produkt, er det et krav at blive tilmeldt automatisk betaling. I denne forbindelse skal vi bede dig udfylde en af de to nedenstående muligheder.
REGISTRERINGSNUMMER (4 CIFRE)
KONTONUMMER (7-10 CIFRE)
KORTTYPE
KORTNUMMER (16 CIFRE)